Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 10:09

O Μεσσήνιος Νεκτάριος Παπαλεξίου στην παράσταση "Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο" 

Στην παράσταση «Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο» λαμβάνει μέρος αυτό το διάστημα ο Μεσσήνιος ηθοποιός Νεκτάριος Παπαλεξίου στο Θέατρο “Φάμπρικα” στην Αθήνα.  

Χιούμορ και ανθρωπιά από τρεις νέους άνδρες… Το «παιχνίδι» στο παρασκήνιο. Τα αποδυτήρια προσκήνιο. Και τρεις νέοι άντρες… Με χιούμορ, χαμόγελο… και πότε – πότε συγκίνηση, παρακολουθούμε τον αγώνα που δεν «βλέπουμε»… Κίτρινες, κόκκινες κάρτες, πέναλτι και οφσάιντ σφυρίζονται στο… «παιχνίδι»  των σχέσεων και της ζωής τους. Αυτό το «παιχνίδι» βλέπουμε. Ζωής, σχέσεων, αγάπης, μίσους, ανθρώπων και ανθρωπιάς Με αφορμή τη στρογγυλή θεά.

Οι συντελεστές είναι οι: συγγραφέας: Zoltan Egressy, μεταφραστής: Δημήτρης Ιωάννου, σκηνοθέτης: Μπάμπης Χατζηδάκης, σκηνικά - κοστούμια: Κατερίνα Καμπανέλλη, μουσική: Γιούλη Δανιγγέλη. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Νεκτάριος Παπαλεξίου, Σπύρος Σιδέρη. Ηχητικά εφέ: Γιώργος Συμεωνίδης, βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Παναγιώτου, δημόσιες σχέσεις: Αντζυ Νομικού. 

Το έργο θα ανεβαίνει ως και την 1 Απριλίου Σάββατο και Κυριακή 9 και 7 μ.μ. αντίστοιχα. Το εισιτήριο κοστίζει: κανονικό 12 ευρώ, μειωμένο 8, ομαδικό 8 ευρώ. Για επικοινωνία: 6936-906825 (10 - 2 και 5 – 7).